TR EN

MESLEKİ ORYANTASYON DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY107 MESLEKİ ORYANTASYON 1 2 2 3

KAYNAKLAR

Academy Quality Management Committee. (2018). Academy of Nutrition and Dietetics: Revised 2017 Scope of Practice for the Registered Dietitian Nutritionist. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 118(1), 141–165.
Burtnett, F. (2019). Career errors: Straight talk about the steps and missteps of career development (2nd ed.). Rowman & Littlefield Publishers.
Byers, A. (2013). Jump-starting a career in dietetics and nutrition. Rosen Publishing Group.
Mahan, L. K., Raymond, J. L., & Escott-Stump, S. (2020). Krause’s food & the nutrition care process (15th ed.). Elsevier.
Tayfur, M. (2014). Diyetisyenin çalışma rehberi. Hatiboğlu Yayıncılık.
Tayfur, M. (2014). Dünyada ve Türkiye’de beslenme ve diyetetik eğitim-öğretimi, diyetisyenin meslek etiği. Hatiboğlu Yayıncılık.