Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
GSY321 | TÜRK MUTFAĞI UYGULAMALARI | 5 | 4 | 2 | 7 |
KAYNAKLAR |
---|
Şengül, S., Türkay, O. (2017). Türkiye'nin Yöresel Mutfakları, Detay Yay. |
Çakır, A. (2015). Trakya mutfak kültürü ve yemekleri = Thrace culinary culture, Ertem Basım, Ankara. |
Koşay, H. Z., Ülkücan, A. Anadolu Yemekleri ve Türk Mutfağı, Çiya Yay. |
Bassasn, G. (2013). The Complete Book of Turkish Cooking: All the Ingredients, Techniques, Aquamarine. |
Bassan, G. (2006). Turkish Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 75 Classic Recipes, Aquamarine. |