TEZ ÖNERİSİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

HAM689 TEZ ÖNERİSİ 7 0 0 30

Dersin başarıyla tamamlanması, öğrencilere alanlarında bilgi birikimini derinleştirme ve araştırma becerilerini geliştirme fırsatı sunacaktır.
Öğrenciler, doktora tez çalışmaları için gerekli olan araştırma becerilerini kazanacak ve tez önerisi yazma sürecine hazırlanacaklardır.
Dersin tamamlanmasıyla öğrenciler, alanlarındaki mevcut araştırmalara katkıda bulunabilecekleri bir tez önerisi geliştirmiş olacaklardır.
Öğrenciler, literatür taraması yaparak, araştırma sorularını formüle ederek, metodolojiyi planlayarak ve tez önerisini yazarak akademik yazma becerilerini geliştireceklerdir.