| Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
|---|---|---|---|---|---|
| BEY298 | YAZ STAJI | 4 | 0 | 0 | 1 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
|---|
| Alanında edindiği olgusal bilgileri saha tecrübeleriyle ilişkilendirir. |
| Mesleki iletişim tekniklerini uygular. |
| Meslek etiğine uygun davranış gösterir. |
| Toplu beslenme hizmeti veren yerlerde çalışanlara hijyen konusunda hizmet içi eğitim tasarlar. |
| Çocuklar, gebe ve emzikliler için beslenme eğitimi uygular. |
| Beslenme eğitimi materyalleri hazırlar. |
| Beslenme eğitiminde mobil/web tabanlı teknoloji kaynaklarını kullanır. |
| Danışan/ hastaların vücut bileşimlerini ölçer. |