YAZ STAJI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GDP299 |
YAZ STAJI |
3 |
0 |
0 |
1 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Öğrenci laboratuvar derslerinde öğrendiği analizleri staj yerinde uygular. |
Öğrenci öğrendiği gıda hijyeni kurallarını, gıda muhafaza metodlarını ve Türk Gıda kodeksinde yer alan mevzuatların uygunluğunu denetler. |
Öğrenci üretimhanede üretilen gıdaların besin değerlerinin uygunluğunu ve ekstrüder cihazlarını inceler. |