TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 T %
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 4 4 5 0 4 0 0 3 5 0 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 2 3 2 1 5 5 5 0 0 0 0 54 61,36
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 2 3 4 3 4 4 4 3 4 4 3 4 3 4 3 4 4 3 3 0 0 1 3 1 4 3 2 4 3 1 1 3 3 3 3 3 104 118,18
BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 0 2 0 2 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 5 0 5 1 1 0 2 0 0 1 0 2 0 0 5 2 5 0 0 0 0 34 38,64
GENEL MİKROBİYOLOJİ 3 5 5 4 5 3 4 5 4 5 5 5 4 3 4 4 3 5 4 3 3 4 5 5 5 5 5 3 4 5 5 5 5 4 4 4 154 175
GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 4 0 5 4 5 0 3 3 4 5 3 5 4 2 4 5 5 0 147 167,05
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 4 5 5 5 3 5 5 4 5 4 4 5 5 168 190,91
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 4 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 4 4 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 2 5 5 5 5 5 5 170 193,18
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 4 5 5 3 4 5 5 5 5 4 5 4 168 190,91
GIDA İŞLEME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 204,55
GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 204,55
MESLEKİ UYGULAMALAR I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 204,55
MESLEKİ UYGULAMALAR II 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 4 2 5 4 4 4 2 4 5 5 5 163 185,23
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 204,55
ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 4 4 5 5 4 5 5 0 4 5 5 4 1 2 1 5 4 5 5 153 173,86
GIDA ANALİZLERİ 4 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 4 4 4 4 0 5 4 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 160 181,82
YAZ STAJI 5 3 5 5 5 3 3 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 166 188,64
MATEMATİK I 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 170 193,18
TÜRK DİLİ I 1 1 2 0 2 0 1 0 0 5 5 1 0 0 1 0 0 0 0 0 3 0 1 5 2 0 0 0 0 2 0 5 0 0 0 0 37 42,05
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 1 1 1 2 1 1 2 1 0 0 2 2 2 0 0 0 0 0 0 1 2 1 0 1 0 0 4 2 1 2 1 31 35,23
YABANCI DİL I (İNG.) 0 2 0 0 5 3 5 0 0 0 4 4 0 0 0 0 0 0 0 4 0 1 0 2 4 5 0 5 0 4 3 5 3 2 0 0 61 69,32
YABANCI DİL II (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 69 74 81 72 86 72 78 71 73 81 84 77 70 73 70 73 73 76 70 66 70 69 72 70 73 77 74 74 67 79 75 86 74 71 73 67 2660 3022,73
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 T %
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,68
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 4 4 4 4 5 4 4 4 4 5 5 5 4 4 4 4 4 3 4 4 5 4 4 5 4 4 5 5 4 4 4 4 5 4 4 4 152 103,4
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 4 5 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 3 4 3 4 5 5 3 4 3 5 5 4 4 4 4 3 5 4 2 5 4 4 4 152 103,4
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 3 4 5 5 5 4 3 0 5 5 5 161 109,52
AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 3 5 5 5 5 5 5 3 5 5 2 5 2 4 4 5 5 160 108,84
TAHIL TEKNOLOJİSİ 5 5 4 5 4 3 4 5 5 5 3 3 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 4 4 4 5 5 5 5 3 5 4 5 5 3 4 159 108,16
ENTRÜMENTAL ANALİZLER 4 4 5 5 5 4 0 5 2 4 4 3 2 4 4 5 5 5 2 5 1 1 1 1 1 2 1 0 1 1 1 1 4 4 4 2 103 70,07
GIDA TOKSİKOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 173 117,69
BESLENME 4 4 4 5 4 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 4 4 5 5 4 4 5 5 5 4 4 5 5 4 4 4 5 163 110,88
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 4 4 5 4 4 4 4 5 5 4 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 166 112,93
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 4 5 0 0 5 5 5 5 4 4 5 5 4 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 163 110,88
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 171 116,33
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 0 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 4 5 5 167 113,61
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME 5 5 5 4 4 5 4 5 5 4 4 5 5 4 4 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 4 5 4 5 165 112,24
GENEL EKONOMİ 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 1 1 1 1 1 1 3 0 0 0 0 14 9,52
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 3 0 2 1 2 2 0 0 0 0 14 9,52
GENEL İŞLETME 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 13 8,84
HALKLA İLİŞKİLERE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 12 8,16
REKLAMCILIĞA GİRİŞ 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 12 8,16
İLETİŞİME GİRİŞ 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 2 2 2 1 2 2 2 2 0 0 0 0 19 12,93
DAVRANIŞ BİLİMLERİ 0 0 0 0 0 2 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 13 8,84
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 5 0 0 5 5 5 4 5 5 5 4 5 0 4 5 5 5 0 5 0 5 0 4 5 5 0 0 5 0 5 5 5 4 5 120 81,63
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 2 2 1 1 2 1 1 2 0 0 2 3 3 0 0 0 0 0 0 2 1 2 0 0 0 0 0 1 1 2 1 30 20,41
SOSYOLOJİ 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 0 0 12 8,16
PSİKOLOJİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 2 0 0 1 3 2 0 0 0 0 15 10,2
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ 2 0 1 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 0 0 0 0 1 1 0 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 0 2 0 28 19,05
TOPLAM 62 61 65 63 62 73 64 65 63 62 70 70 65 64 58 60 66 77 64 55 66 57 62 59 76 76 77 65 66 68 71 69 62 64 66 65 2358 1604,08