TR EN

Dersin Program Çıktıları İle Olan İlişkileri

(0) Etkisiz (1) En Düşük (2) Düşük (3) Orta (4) İyi (5) Çok İyi
0 1 2 3 4 5
Zorunlu Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 T %
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 0 0 4 4 5 0 4 0 0 3 5 0 0 4 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 1 2 3 2 1 5 5 5 0 0 0 0 54 60
ATATÜRK İLK. VE İNK. TARİHİ II 2 3 4 3 4 4 4 3 4 4 3 4 3 4 3 4 4 3 3 0 0 1 3 1 4 3 2 4 3 1 1 3 3 3 3 3 104 115,56
GENEL MİKROBİYOLOJİ 5 5 5 5 5 3 4 5 4 5 5 5 4 5 4 4 3 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 4 165 183,33
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 173 192,22
GIDA KİMYASI VE BİYOKİMYASI 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 4 5 5 3 4 5 5 5 5 4 5 4 168 186,67
BESLENME İLKELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 200
TEMEL İŞLEMLER I 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 170 188,89
TEMEL İŞLEMLER II 4 5 5 5 5 5 5 3 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 4 0 5 4 5 0 3 3 4 5 3 5 4 2 4 5 5 0 147 163,33
HİJYEN VE SANİTASYON 5 5 5 5 5 4 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 175 194,44
GIDA GÜVENLİĞİ VE GIDA MEVZUATI 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 200
LABORATUVAR TEKNİKLERİ 5 5 5 5 0 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 169 187,78
GIDA ANALİZLERİ 4 5 5 4 5 5 5 4 4 5 4 4 4 4 4 0 5 4 5 5 4 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 160 177,78
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 4 4 4 4 4 5 5 5 4 5 4 4 4 3 5 5 5 4 5 5 4 4 5 4 5 5 5 5 5 4 4 4 161 178,89
MEYVE VE SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 172 191,11
MESLEKİ UYGULAMA I 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 200
MESLEKİ UYGULAMA II 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 200
MATEMATİK 2 4 3 2 2 2 0 0 0 0 0 0 0 5 0 2 5 3 1 0 1 0 0 2 5 0 0 0 0 2 0 0 0 0 0 0 41 45,56
YAZ STAJI 5 3 5 5 5 3 3 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 166 184,44
TÜRK DİLİ I 1 1 2 0 2 0 1 0 0 5 5 1 0 0 1 0 0 0 0 0 3 0 1 5 2 0 0 0 0 2 0 5 0 0 0 0 37 41,11
TÜRK DİLİ II 0 0 0 0 0 1 1 1 2 1 1 2 1 0 0 2 2 2 0 0 0 0 0 0 1 2 1 0 1 0 0 4 2 1 2 1 31 34,44
YABANCI DİL I (İNG.) 0 2 0 0 5 3 5 0 0 0 4 4 0 0 0 0 0 0 0 4 0 1 0 2 4 5 0 5 0 4 3 5 3 2 0 0 61 67,78
YABANCI DİL II (İNG.) 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
TOPLAM 78 83 87 80 86 78 83 75 76 87 89 81 74 86 76 74 81 78 75 72 75 74 78 79 85 82 80 83 75 86 82 93 80 76 76 71 2874 3193,33
Seçmeli Dersler
Dersin Adi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 T %
ALMANCA I 0 0 0 0 1 0 2 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 0 0 9 3,6
ALMANCA II 4 3 4 3 3 4 4 4 4 3 4 4 3 4 4 4 4 4 3 3 4 4 3 3 4 4 3 3 3 3 4 4 4 4 4 4 131 52,4
GASTRONOMİ VE MEDYA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 4 4 3 0 5 0 0 5 0 0 0 0 0 5 5 5 5 0 5 0 5 5 3 5 0 0 64 25,6
YEMEK STİLİSTLİĞİ VE FOTOĞRAFÇILIĞI 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5 5 5 4 5 1 1 2 1 1 1 1 5 5 5 5 4 0 5 2 5 5 5 5 2 2 97 38,8
GIDA VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 1 1 1 1 4 1 0 1 1 1 5 5 4 4 4 1 1 1 1 1 1 1 5 5 5 5 5 1 5 1 4 4 1 1 1 1 85 34
FÜZYON MUTFAK VE MOLEKÜLER GASTRONOMİ 5 5 4 4 5 5 4 5 4 5 5 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 3 4 4 4 4 4 4 161 64,4
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
BAĞIMLILIKLARIN ÖNLENMESİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 0,4
ET VE ET ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 3 4 5 5 5 4 3 0 5 5 5 161 64,4
BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ 5 4 4 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 3 4 5 5 4 4 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 4 4 165 66
TAHIL TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 3 4 5 5 5 3 3 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 3 4 164 65,6
FERMENTASYON TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 4 4 5 4 5 4 4 5 4 4 4 5 5 5 5 4 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 165 66
GIDA KATKI MADDELERİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 0 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 172 68,8
GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 4 5 5 4 5 0 0 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 161 64,4
GIDA FORMÜLASYONLARI VE DUYUSAL ANALİZ 5 5 4 5 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 171 68,4
ENTRÜMENTAL ANALİZLER 4 4 5 5 5 4 0 5 2 4 4 3 2 4 4 5 5 5 2 5 1 1 1 1 1 2 1 0 1 1 1 1 4 4 4 2 103 41,2
GIDA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 72
YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME 5 5 5 5 4 5 4 5 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 4 5 173 69,2
AMBALAJLAMA TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 4 4 4 4 5 5 4 4 5 5 4 5 4 5 4 5 5 4 5 4 5 5 3 4 5 5 4 5 4 4 5 5 163 65,2
FONKSİYONEL GIDALAR 3 5 0 2 5 0 1 0 2 2 5 5 5 5 4 0 0 3 3 0 3 1 5 5 5 5 4 4 4 5 5 5 5 5 4 4 119 47,6
GIDA ENDÜSTRİSİ MAKİNELERİ 5 4 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 0 4 4 5 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 4 5 5 4 5 5 5 5 5 5 166 66,4
HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ 5 5 5 4 5 5 4 4 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 4 5 5 4 4 168 67,2
SU ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 5 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 5 5 4 5 5 5 4 4 4 4 5 5 5 5 5 5 5 5 5 4 4 4 4 4 5 168 67,2
GIDA VE BESLENME OKURYAZARLIĞI 5 5 5 5 4 4 4 5 4 4 5 5 5 4 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 4 5 5 5 5 5 4 5 5 5 5 170 68
ÖZEL DURUMLARDA BESLENME VE REÇETELER 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 180 72
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 4 0 4 3 4 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 4 3 3 3 109 43,6
GENEL EKONOMİ 0 0 0 2 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 1 1 1 1 1 1 3 0 0 0 0 14 5,6
GİRİŞİMCİLİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2 2 3 0 2 1 2 2 0 0 0 0 14 5,6
DİJİTAL PAZARLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
HUKUKA GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ 0 0 5 0 0 5 5 5 4 5 5 5 4 5 0 4 5 5 5 0 5 0 5 0 4 5 5 0 0 5 0 5 5 5 4 5 120 48
İTALYANCA I 1 1 1 1 4 4 5 4 4 4 4 4 3 3 3 4 4 4 4 3 3 3 4 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 4 4 5 133 53,2
İTALYANCA II 1 1 1 1 4 4 5 4 4 4 4 4 3 3 3 4 4 4 4 3 3 3 4 5 5 5 5 5 5 5 5 0 5 4 4 5 133 53,2
YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ 0 0 0 0 0 0 0 0 4 0 5 4 5 4 4 0 0 0 5 0 5 4 5 4 5 5 5 1 5 1 4 5 0 2 2 4 88 35,2
PSİKOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
RUSÇA I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 0 0 2 1 0 0 2 0 0 0 0 8 3,2
RUSÇA II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İLK YARDIM 0 0 0 0 0 2 2 1 1 2 1 1 2 0 0 2 3 3 0 0 0 0 0 0 2 1 2 0 0 0 0 0 1 1 2 1 30 12
SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
SOSYOLOJİYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
FELSEFEYE GİRİŞ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KARİYER PLANLAMA 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
KALİTE YÖNETİMİNİN TEMEL İLKELERİ 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
MESLEKİ İNGİLİZCE 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 4 3 3 3 3 4 3 3 3 3 4 3 3 111 44,4
TOPLAM 101 100 100 95 108 107 101 106 107 103 121 126 119 118 115 100 107 120 110 96 107 101 121 123 136 130 128 106 127 112 123 120 117 121 110 115 4057 1622,8