YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE STİLİSTLİĞİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
| Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
| GSY318 |
YEMEK FOTOĞRAFÇILIĞI VE STİLİSTLİĞİ |
5 |
3 |
3 |
5 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
| Ürünlerin fotoğraflanması için masa üstü kompozisyon oluşturur . |
| Yemek fotoğrafçılığının özel gereksinimlerini bilir . |
| Küçük objelerin fotoğraflanabilmesi için gerekli ışık ayarlarını yapar. |
| Yemek fotoğrafçılığında planlamanın önemini bilerek gerekli haller için uygular . |