MUTFAKTA YARATICILIK VE YENİLİK DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY424 |
MUTFAKTA YARATICILIK VE YENİLİK |
8 |
3 |
3 |
8 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Mutfak endüstrisinde yeni gıda trendlerini takip ederek yeni teknikleri modifiye eder. |
Yeni gıda trendlerine göre mutfakta farklı içerikler ile yeni ürünler geliştirir . |
Farklı ve kişiye özel menüler yazar. |
Kazandığı bilgi ve becerileri kullanarak yeni iş kolları tasarlar. |