FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GAS257 |
FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES |
3 |
3 |
3 |
6 |
AMAÇ VE İÇERİK |
Amaç: |
Bu dersin amacı, öğrencilere temel hizmet ilkelerini kazandırarak, klasik ve modern yöntemlerle hizmet verme yeterliliklerini geliştirmektir. |
İçerik: |
Bu dersin içeriği, yiyecek-içecek sektörünün temellerini anlamak, araç ve gereçlerini kullanmada ustalaşmak, misafirleri karşılamaktan hesap sunmaya kadar servis aşamalarını yürütmek ve menü bilgisi ve etkinlik servisi için uzmanlaşmış beceriler geliştirmektir. |