TR EN

PASTACILIKTA DEKORASYON COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
PEP254 PASTACILIKTA DEKORASYON 4 4 2 5

WEEKLY COURSE CONTENTS AND STUDY MATERIALS FOR PRELIMINARY & FURTHER STUDY

Week Preparatory Topics(Subjects) Method
1 Literatür taraması Pastacılığa Giriş ve Dekorasyonun Temelleri -
2 Literatür taraması Şeker Hamuru ile Dekorasyon -
3 Literatür taraması Krema ile Dekorasyon Teknikleri -
4 Literatür taraması Çikolata ve Ganajla Süsleme -
5 Literatür taraması Şekerlemeler ve Süslemelerle Dekorasyon -
6 Literatür taraması Kremalı Çiçekler ve Şekiller Yapma -
7 Literatür taraması Pasta Modelleme ve 3D Tasarımlar -
8 - ARA SINAV -
9 Literatür taraması İleri Düzey Şeker Hamuru Süslemeleri -
10 Literatür taraması Düğün ve Özel Gün Pastası Tasarımı -
11 Literatür taraması Yenilikçi ve Modern Dekorasyon Teknikleri -
12 Literatür taraması Meyve ve Doğal Malzemelerle Dekorasyon -
13 Literatür taraması Kişiye Özel Pastalar ve Temalı Tasarımlar -
14 Literatür taraması Diyet ve Glütensiz Pastalar İçin Dekorasyon -
15 Literatür taraması Final Proje ve Değerlendirme -
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -