TR EN

PASTACILIKTA DEKORASYON COURSE IDENTIFICATION AND APPLICATION INFORMATION

Code Name of the Course Unit Semester In-Class Hours (T+P) Credit ECTS Credit
PEP254 PASTACILIKTA DEKORASYON 4 4 2 5

KEY LEARNING OUTCOMES OF THE COURSE UNIT (On successful completion of this course unit, students/learners will or will be able to)

Öğrencilere pastacılıkta kullanılan temel süsleme tekniklerini öğretmek. Bunlar arasında şeker hamuru ile süsleme, kremalarla süsleme, çikolata ve şekerlemelerle dekorasyon yapma yer alır.
Öğrencilerin yaratıcı düşünme ve tasarım yapma yeteneklerini geliştirmek, onların sanatsal yönlerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak.
Profesyonel mutfaklarda kullanılan süsleme araçları ve malzemelerinin doğru kullanımını öğretmek.
Yaratıcı pastalar ve tatlılar hazırlama konusunda özgür düşünme ve yenilikçi olma becerilerini kazandırmak.