| 1 |
Literatür taraması |
Pastacılığa Giriş ve Dekorasyonun Temelleri |
- |
| 2 |
Literatür taraması |
Şeker Hamuru ile Dekorasyon |
- |
| 3 |
Literatür taraması |
Krema ile Dekorasyon Teknikleri |
- |
| 4 |
Literatür taraması |
Çikolata ve Ganajla Süsleme |
- |
| 5 |
Literatür taraması |
Şekerlemeler ve Süslemelerle Dekorasyon |
- |
| 6 |
Literatür taraması |
Kremalı Çiçekler ve Şekiller Yapma |
- |
| 7 |
Literatür taraması |
Pasta Modelleme ve 3D Tasarımlar |
- |
| 8 |
Literatür taraması |
İleri Düzey Şeker Hamuru Süslemeleri |
- |
| 9 |
Literatür taraması |
Düğün ve Özel Gün Pastası Tasarımı |
- |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür taraması |
Yenilikçi ve Modern Dekorasyon Teknikleri |
- |
| 12 |
Literatür taraması |
Meyve ve Doğal Malzemelerle Dekorasyon |
- |
| 13 |
Literatür taraması |
Kişiye Özel Pastalar ve Temalı Tasarımlar |
- |
| 14 |
Literatür taraması |
Diyet ve Glütensiz Pastalar İçin Dekorasyon |
- |
| 15 |
Literatür taraması |
Final Proje ve Değerlendirme |
- |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |