1 |
- |
Ders planı, işleyişi, öğrenci sorumlulukları aktarılır.
Şarap teknolojisinin anlam ve önemi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
2 |
Kitap Okuma |
Şarapçılığın dünü ve bugünü, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
3 |
- |
Üzümlerin Kimyasal Bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
4 |
- |
Bağbozumu ve şaraphanede yapılan hazırlıklar, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
5 |
Kitap Okuma |
Üzüm şırasının bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
6 |
Kitap Okuma |
Şarabın şırasının bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
7 |
Kitap Okuma |
Şarap teknolojisinde önemli mikroorganizmalar, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap Okuma |
Beyaz şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
10 |
Kitap Okuma |
Kırmızı şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
11 |
Kitap Okuma |
Pembe şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
12 |
Araştırma |
Etil alkol fermantasyonu, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
13 |
Kitap Okuma |
Alkol fermantasyonunda meydana gelen temel ürünler, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
14 |
Kitap Okuma |
Malalaktik fermantasyon, |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
15 |
Araştırma |
Mutfak uygulaması |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |