| 1 |
- |
Senaryo ve Analiz Paftası |
Ppt. Sunum ile konu anlatımı |
| 2 |
Cadde cephesi olan 2 kat ve bodrumlu, bahçeli, şehir merkezindeki bir restoran- kafenin örneklerinden oluşan araştırma dosyası hazırlama |
Konsept ve Malzeme Paftası |
yüz yüze değerlendirme |
| 3 |
Örnekleri ile konsept araştırma ve eskiz konsept paftası hazırlanması |
Kat Planları |
yüz yüze değerlendirme |
| 4 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli eskiz çalışmaları, dış cephe ve sokak silüeti araştırması |
Kat Planları (Devam) |
yüz yüze değerlendirme |
| 5 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli eskiz çalışmaları, iç ve dış mekan ilişkisi araştırması |
Vaziyet Planı |
yüz yüze değerlendirme |
| 6 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli eskiz çalışmaları iç mekan konseptle düzenlenmiş tefriş elemanları, mutfak ve ıslak hacim konu anlatımı araştırması |
Kesitler (AA-BB)* |
yüz yüze değerlendirme |
| 7 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli eskiz çalışmaları |
1. Teslim Değerlendirmesi |
yüz yüze değerlendirme |
| 8 |
Jüri hazırlığı |
Teknik Plan ve Kesitlerin Revizyonu |
Yüz yüze değerlendirme |
| 9 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli çizim çalışmaları |
Kesit (CC-DD)* |
Yüz yüze değerlendirme |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli çizim çalışmaları |
Tavan ve Aydınlatma Planları |
Yüz yüze değerlendirme |
| 12 |
1/20 çizim tekniği üzerine hazırlanma |
Peyzaj ve Cephe Tasarımı |
Yüz yüze değerlendirme |
| 13 |
1/20 çizim tekniği üzerine hazırlanma |
Detay Paftaları (1/20 ve 1/10) |
Yüz yüze değerlendirme |
| 14 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli çizim çalışmaları, Sunum dosyası hazırlama araştırması |
3D Perspektif ve Renderlar |
Yüz yüze değerlendirme |
| 15 |
Konsepte ve fonksiyona uygun alternatifli çizim çalışmaları |
2. Teslim Değerlendirmesi |
Yüz yüze değerlendirme |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |