TR EN

BESİNLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY445 BESİNLE İLGİLİ YASAL DÜZENLEMELER 7 2 2 2

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Bireysel Araştırma Besin Kontrolü ve Gıda Mevzuatı Giriş Anlatım, Tartışma
2 Web Tabanlı Araştırma Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu (5996) Anlatım, Soru-Cevap
3 Web Tabanlı Araştırma Gıda Hijyeni Yönetmeliği Tartışma
4 Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap
5 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği Tartışma
6 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Gıda Işınlama Yönetmeliği Anlatım, Soru-Cevap
7 Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği Anlatım, Soru-Cevap
8 - ARA SINAV -
9 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi Et, Hazırlanmış Et karışımları ve Et Ürünleri Tebliği Anlatım, Tartışma
10 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi İçme Sütleri Tebliği Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap
11 Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği Tartışma
12 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği Anlatım, Tartışma
13 Bireysel Araştırma Türk Gıda Kodeksi Takviye Edici Gıdalar Tebliği Tartışma, Soru-Cevap
14 Web Tabanlı Araştırma Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği Tartışma, Soru-Cevap
15 Web Tabanlı Araştırma Besinlerin Üretimi, İşlenmesi ve Depolama Aşamalarındaki Yasal Düzenlemeler Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -