TR EN

BESLENME İLKELERİ VE UYGULAMALARI II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY146 BESLENME İLKELERİ VE UYGULAMALARI II 2 6 4 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Yağlar Anlatım, Tartışma
2 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Yağlar ve Yağ Kaynakları Anlatım, Tartışma
3 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Vitaminler Uygulama
4 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Vitaminler Anlatım, Tartışma
5 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Vitaminler Anlatım, Tartışma
6 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Makro Mineraller Anlatım, Tartışma
7 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Makro Mineraller Anlatım, Tartışma
8 - ARA SINAV -
9 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Mikro Mineraller Anlatım, Tartışma
10 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Mikro Mineraller Uygulama
11 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Meyveler Anlatım, Tartışma
12 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Sebzeler Anlatım, Tartışma
13 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Enerji Metabolizması Anlatım, Tartışma
14 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Su ve Elektrolit Metabolizması Anlatım, Tartışma
15 Literatür tarama, Bireysel araştırma. Su ve Elektrolit Metabolizması Anlatım, Tartışma
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -