1 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Geniş Çapta Hazırlama ve Pişirme İlkeleri I |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
2 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Geniş Çapta Hazırlama ve Pişirme İlkeleri II |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
3 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Yiyecek Üretim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
4 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Servis Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
5 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Gıda Artık ve Atık Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
6 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Maliyet Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
7 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Hijyen I |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
10 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Hijyen II |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
11 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
HACCP |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
12 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
ISO 22000, FSSC22000 |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
13 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
14 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
15 |
Literatür Tarama, Bireysel Çalışma |
Besin kaynaklı mikrobiyal hastalıklar |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |