Toplu beslenme sistemlerinde besinleri geniş çapta hazırlama ve pişirme ilkelerini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde yiyecek üretim sistemlerini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde servis yönetimini anlatır. |
Toplu beslenme sistemlerinde gıda ve atık yönetimini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde maliyet yönetimini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde iş sağlığı ve güvenliğinin önemini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde hijyenin önemini açıklar. |
Toplu beslenme sistemlerinde gıda güvenliği sistemlerini açıklar. |
Toplu beslenmesi sistemlerinde HACCP ilkelerini anlatır. |
Toplu beslenme sistemlerinde ISO22000 ve FSSC22000 yöntemlerinin ilkelerini anlatır. |
Toplu beslenme sistemlerinde kullanılan diğer kalite yönetim sistemlerinin ilkelerini anlatır. |
Toplu beslenme sistemlerinde besin kaynaklı mikrobiyal hastalıkları açıklar. |