TR EN

INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY341E INSTITUTIONAL FOOD SERVICES I 5 3 3 4

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerine Giriş Anlatım
2 Web Tabanlı Araştırma Ticari Nitelikli İşletmeler Anlatım
3 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim: Yönetim Kuramları, Yönetimsel Yaklaşımlar Anlatım, Örnek Olay, Probleme Dayalı Öğrenme
4 Web Tabanlı Araştırma Toplu Beslenme Sistemlerinde Yönetim ve Organizasyon/Stratejik Yönetim: Toplam Kalite Yönetimi, Stratejik Planlama Anlatım, Örnek Olay, Probleme Dayalı Öğrenme
5 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Personel Yönetimi Anlatım, Probleme Dayalı Öğrenme
6 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Fiziki Koşullar-Mutfak Planlama Anlatım, Beyin Fırtınası, Bireysel Çalışma
7 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Araç Gereçler, Ödevlerin Verilmesi Anlatım
8 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Menü Planlama İlkeleri: Menü Kavramı, Temel Menü Tipleri Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
9 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Menü Planlama İlkeleri: Menü Modeli Geliştirme Aşamaları, Menü Planlama Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
10 - ARA SINAV -
11 Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma Farklı Gruplar İçin Menü Planlama İlkeleri Anlatım
12 Web Tabanlı Araştırma Standart Tarife Geliştirme Anlatım, Örnek Olay, Tartışma
13 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Satın Alma - Hammadde Seçimi ve Kabul Kriterleri, Ödevlerin Değerlendirilmesi Anlatım, Beyin Fırtınası, Soru-Cevap
14 Literatür Tarama, Bireysel Araştırma Teslim Alma, Depolama ve Stok Yönetimi Anlatım, Örnek Olay
15 Web Tabanlı Araştırma İş Sağlığı ve Güvenliği Anlatım
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -