DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY320 |
DÜNYA MUTFAĞI VE UYGULAMALARI |
6 |
4 |
2 |
7 |
HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI |
Hafta |
Ön Hazırlık |
Konular |
Yöntem |
1 |
- |
French Cuisine |
- |
2 |
- |
Recipe examples |
- |
3 |
- |
Italian Cuisine |
- |
4 |
- |
Recipe examples |
- |
5 |
- |
Spanish Cuisine |
- |
6 |
- |
Recipe examples |
- |
7 |
- |
Mexican Cuisine |
- |
8 |
- |
MID-TERM EXAM |
- |
9 |
- |
Recipe examples |
- |
10 |
- |
English and Balkan Cuisine |
- |
11 |
- |
Recipe examples |
- |
12 |
- |
Central and North American Cuisine |
- |
13 |
- |
Recipe examples |
- |
14 |
- |
South American Cuisine |
- |
15 |
- |
Recipe examples |
- |
16 |
- |
FINAL EXAM |
- |
17 |
- |
FINAL EXAM |
- |