1 |
- |
Objektif metotlarla yapılan gıda analizleri (kimyasal be biyokimyasal metotlar, fizikokimyasal metotlar, mikroskobik metotlar, fiziksel özelliklerin incelendiği metotla) |
Anlatım,Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
Objektif metotlarla yapılan gıda analizleri (görünüş ve renk analizi, geometrik özelliklerin belirlenmesi, tekstür analizleri) |
Anlatım,Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Enstrümantal analiz teknikleri ve temel ilkeleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Refraktometre |
Anlatım,Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-İnferferometri |
Anlatım,Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Polorimetri |
Anlatım,Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Absorpsiyon spektroskopisi |
Anlatım,Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-İnfrared spektroskopisi |
Anlatım,Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Atomik spektroskopisi |
Anlatım,Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri--Nükleer manyetik rezonans |
Anlatım,Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Kütle spektrometresi |
Anlatım,Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-X ışınları spektroskopisi |
Anlatım,Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Kromatografi teknikleri |
Anlatım,Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Duyusal metotlarla yapılan yapılan gıda analizleri-Elektroforetik metotlar |
Anlatım,Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |