1 |
Kaynak taraması |
Gıda katkı maddelerinin tanımı |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
2 |
Kaynak taraması |
Gıda katkı maddelerinin kullanımında dikkat edilecek hususlar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
3 |
Kaynak taraması |
Gıda endüstrisinde kullanılan katkı maddelerinin sınıflandırılması |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
4 |
Kaynak taraması |
Antioksidanlar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
5 |
Kaynak taraması |
Asitliği düzenleyiciler |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
6 |
Kaynak taraması |
Gamlar, şelat ajanları |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
7 |
Kaynak taraması |
Emülgatörler, gamlar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kaynak taraması |
Koruyucular |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
10 |
Kaynak taraması |
Lezzet maddeleri, , lezzet arttırıcılar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
11 |
Kaynak taraması |
Renklendiriciler |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
12 |
Kaynak taraması |
Un işleme ajanları, hacim arttırıcılar, itici gazlar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
13 |
Kaynak taraması |
Tatlandırıcılar, topaklanmayı önleyiciler |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
14 |
Kaynak taraması |
Nem vericiler |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
15 |
Kaynak taraması |
Stabilizörler |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |