1 |
- |
Ders tanıtımı ve tarihsel süreç |
Anlatım, Soru-Cevap |
2 |
Literatür araştırması |
İnsanın tarih öncesi dönemlerde beslenmesini ve anadolu mutfağının kökenleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
3 |
Literatür araştırması |
Mezopotamya, Antik Yunan, Mısır ve Uzak Doğu mutfakları |
Anlatım, Soru-Cevap |
4 |
Literatür araştırması |
Orta Çağ Avrupa mutfağı ve Fransız mutfağının özellikleri |
Anlatım, Soru-Cevap |
5 |
Literatür araştırması |
Endüstri Devrimi’nin mutfaklar üzerindeki etkisini ve gastronomideki yeni akımlar |
Anlatım, Soru-Cevap |
6 |
Literatür araştırması |
Amerika'nın Keşfi ve yeni gıdalar |
Anlatım, Soru-Cevap |
7 |
Literatür araştırması |
Füzyon mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür araştırması |
Moleküler mutfak akımı |
Anlatım, Soru-Cevap |
10 |
Literatür araştırması |
Fast food ve slow food |
Anlatım, Soru-Cevap |
11 |
Literatür araştırması |
Selçuklu mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
12 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
13 |
Literatür araştırması |
Osmanlı mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
14 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
15 |
Literatür araştırması |
Türk mutfağı |
Anlatım, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |