1 |
Web Tabanlı Araştırma |
Besin Hazırlama ve Pişirme İlkeleri |
Anlatım |
2 |
Literatür Tarama |
Besin İşleme Süreçlerinde Besin Ögesi Kayıpları, Ödevlerin Verilmesi |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Web Tabanlı Araştırma |
Yiyecek Üretim Sistemleri |
Anlatım, Örnek Olay |
4 |
Literatür Tarama |
Servis Yönetimi |
Tartışma, Bireysel Çalışma |
5 |
Grup Araştırması |
Gıda Artık ve Atık Yönetimi |
Soru-Cevap, Probleme Dayalı Öğrenme |
6 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Maliyet Yönetimi |
Beyin Fırtınası, Bireysel Çalışma |
7 |
Bireysel Araştırma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği |
Anlatım, Örnek Olay |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Bireysel Araştırma |
Besin Hijyeni ve Besin Güvenliği |
Anlatım |
10 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
Personel ve Mutfak Hijyeni, Ödevlerin Toplanması ve Değerlendirilmesi |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
HACCP Sistemi ve İlkeleri |
Anlatım, Tartışma, Örnek Olay |
12 |
Web Tabanlı Araştırma |
ISO 22000 ve FSSC 22000 Standartları |
Anlatım |
13 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma, Grup Çalışması |
14 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemlerinin Uygulanması |
Anlatım, Örnek Olay |
15 |
Bireysel Araştırma |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar |
Tartışma, Soru-Cevap |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |