TR EN

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
BEY342 TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ II 6 3 3 4

KAYNAKLAR

Baysal, A., & Kutluay, M. (2009). Yemek planlama kuralları ve yıllık yemek listeleri. Hatipoğlu Yayınevi.
Beyhan, Y. (1993). Hızlı hazır yemek (fast-food) yemek sistemi. Türkiye Diyetisyenler Derneği Yayınları (Yayın No: 6).
Beyhan, Y. (2022). Toplu beslenme sistemlerinin yönetim ve organizasyonu. Nobel Tıp Kitabevi.
Bilici, S. (2012). Toplu beslenme sistemleri çalışanları için hijyen el kitabı. T.C. Sağlık Bakanlığı (Yayın No:726).
Bilici S, Baş M (2022). Toplu Beslenme Sistemleri. Ankara Hedef CS Yayıncılık ve Mühendislik.
Hayes, P. R., & Forsythe, S. J. (2022). Food Hygiene, Microbiology and HACCP (3rd ed.). CRC Press.
Puckett, R. P. (2012). Foodservice Manual for Health Care Institutions (4th ed.). John Wiley & Sons.
Sethi, M. (2004). Institutional Food Management. New Age International.