| 1 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba kategorileri |
Uygulama |
| 2 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Et ve tavuk suları |
Uygulama |
| 3 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Geleneksel çorbalar |
Uygulama |
| 4 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Dünya mutfağından çorbalar |
Uygulama |
| 5 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba hazırlama prensipleri |
Uygulama |
| 6 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorba sunumları |
Uygulama |
| 7 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çorbalara göre menüler |
Uygulama |
| 8 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
| 9 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Sos kategorileri |
Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Sos hazırlama ilkeleri |
Uygulama |
| 12 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ürüne göre sos seçimi |
Uygulama |
| 13 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Beş ana sos ve türevleri |
Uygulama |
| 14 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Soslarla yapılan dekorlar |
Uygulama |
| 15 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Ders tekrarı |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |