TR EN

EKOLOJİK GASTRONOMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY417 EKOLOJİK GASTRONOMİ 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 - Çevre bilinci -
2 - Çevresel sorunlar -
3 - Küresel ısınma -
4 - Çevre kirliliği -
5 - Çevre sorunlarının olası etkileri -
6 - İklimler -
7 - Bölgelere göre iklimler -
8 - ARA SINAV -
9 - Ders tekrarı -
10 - Çevre-Gastronomi ilişkisi -
11 - Çevresel sorunların gastronomiye etkisi -
12 - Gastronomi alanında çevre üzerine alınabilecek tedbirler -
13 - Çevre dostu gastronomi uygulamaları -
14 - Gastronomi dünyasında çevreye duyarlılık -
15 - Ders tekrarı -
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -