TR EN

GASTROTURİZM DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY420 GASTROTURİZM 5 3 3 5

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kaynakların İlgili Bölümleri Gastronomi: Kavramsal Yaklaşım ve Trendler Ders anlatımı, slayt sunumu
2 Kaynakların İlgili Bölümleri Turistik Ürün olarak Gastronomi Ders anlatımı, slayt sunumu
3 Kaynakların İlgili Bölümleri Sürdürülebilirlik ve Gastronomi Ders anlatımı, slayt sunumu
4 Kaynakların İlgili Bölümleri Küreselleşme ve Yerelleşme Ekseninde Gastronomi ve Turizmin Etkisi Ders anlatımı, slayt sunumu
5 Kaynakların İlgili Bölümleri Gastronomide Trendler Ders anlatımı, slayt sunumu
6 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Türk Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
7 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Doğu Avrupa Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
8 - ARA SINAV -
9 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Batı Avrupa Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
10 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Güney Avrupa Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
11 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Uzak Doğu Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
12 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Avusturalya Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
13 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Amerika Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
14 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Afrika Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
15 Kaynakların İlgili Bölümleri Uluslararası Gastronomi ve Turizm, Türk Mutfağı Ders anlatımı, slayt sunumu
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -