1 |
Kitap okuma |
Gastronominin Temel Kuramları Kültürel Ve Tarihsel Perspektifte Değerlendirme |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Lezzet Fizyolojisine Bilimsel Yaklaşımlar |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Kültürel Lezzet Algılarını Etkileyen Faktörler |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Çağdaş Mutfak Akımları Ve Yapılanmaları |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Yiyecek İçecek İşletmelerine Genel Bakış /Organizasyon Yapıları Ve İşleyişleri |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
Mutfak Planlamaları Ve Bölümleri - Çeşitleri |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
Mutfak Planlamaları Ve İş Organizasyonları |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Mutfak Planlamaları Ve İş Güvenliği |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Mutfak Ekipmanları Ve Aletleri |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Gıda Satın Alma Ve Depolama |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Teknik Şartname Ve Tarif Okuma/ Yazma |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Mutfak İçi Gıda Hijyeni Ve Yönetimi |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Mutfak Hesaplamaları - Mutfak içi Ölçü Cihazları |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Mutfak Hesaplamaları - Mutfak içi Ölçü Kullanımı Ve Çeşitleri |
Ders anlatım, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |