1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ECF199 | PRINCIPLES OF ECONOMICS | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
GAS151 | INTRODUCTION TO GASTRONOMY | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS153 | BASIC CULINARY TECHNIQUES I | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GAS155 | CULINARY TERMINOLOGY | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
GAS157 | COOKING TECHNIQUES | - | İngilizce | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
TRD101E | TURKISH LANGUAGE I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL103 | ADVANCED ENGLISH SKILLS I | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 18 | 30 |
1. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
GAS152 | BASICS OF NUTRITION | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS154 | BASIC CULINARY TECHNIQUES II | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GAS156 | INTRODUCTION TO MANAGEMENT | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 |
SOC116 | SCIENTIFIC RESEARCH METHODS | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
SOC118 | INTRODUCTION TO PHILOSOPHY | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 4 |
TRD102E | TURKISH LANGUAGE II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
YDL104 | ADVANCED ENGLISH SKILLS II | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 3 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 19 | 30 |
2. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA201E | PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF REVOLUTIONS I | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
BUS221 | ACADEMIC SUCCESS AND SOCIAL LIFE SKILLS | - | İngilizce | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GAS251 | FOOD SAFETY AND HYGIENE | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS253 | TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS I | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GAS255 | MENU PLANNING AND COST CONTROL | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS257 | FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 15 | 30 |
2. YIL | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4. YARIYIL | ||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS |
ATA202E | PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF REVOLUTIONS II | - | Türkçe | 2 | 0 | 0 | 2 | 2 |
ECF218 | INTRODUCTION TO SUSTAINABILITY | - | İngilizce | 2 | 0 | 0 | 2 | 4 |
GAS252 | CULINARY TRENDS | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS254 | TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS II | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 6 |
GAS256 | FOOD DESIGN AND SENSORY ANALYSIS | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
GAS258 | FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 6 |
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 15 | 30 |
3. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
5. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
GAS351 | SUMMER PRACTICE I | - | İngilizce | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
GAS353 | WORLD CUISINE AND APPLICATIONS I | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 |
3. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
6. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
GAS352 | SUMMER PRACTICE II | - | İngilizce | 0 | 0 | 0 | 0 | 8 | |||||||||
GAS354 | WORLD CUISINE AND APPLICATIONS II | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 11 | 30 |
4. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
7. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
GAS451 | FOOD PHOTOGRAPHY | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 7 | |||||||||
GAS453 | PASTRY TECHNIQUES | - | İngilizce | 0 | 4 | 0 | 2 | 8 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
4. YIL | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
8. YARIYIL | |||||||||||||||||
KOD | DERS ADI | ÖN KOŞUL | ÖĞRETİM DİLİ | T | U | L | K | AKTS | |||||||||
- |
DEPARTMENTAL ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
- |
FREE ELECTIVE |
- | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 5 | |||||||||
|
|||||||||||||||||
GAS452 | CULINARY INNOVATION AND DIGITAL GASTRONOMY | - | İngilizce | 3 | 0 | 0 | 3 | 8 | |||||||||
GAS454 | GRADUATION PROJECT | - | İngilizce | 0 | 2 | 0 | 1 | 7 | |||||||||
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi | 13 | 30 |
Toplam Kredi : 115 , Toplam AKTS : 240 |
---|