TR EN

Müfredat

1. YIL
1. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ECF199 PRINCIPLES OF ECONOMICS - İngilizce 3 0 0 3 4
GAS151 INTRODUCTION TO GASTRONOMY - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS153 BASIC CULINARY TECHNIQUES I - İngilizce 0 4 0 2 6
GAS155 CULINARY TERMINOLOGY - İngilizce 3 0 0 3 5
GAS157 COOKING TECHNIQUES - İngilizce 2 0 0 2 4
TRD101E TURKISH LANGUAGE I - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL103 ADVANCED ENGLISH SKILLS I - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 18 30
1. YIL
2. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GAS152 BASICS OF NUTRITION - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS154 BASIC CULINARY TECHNIQUES II - İngilizce 0 4 0 2 6
GAS156 INTRODUCTION TO MANAGEMENT - İngilizce 3 0 0 3 5
SOC116 SCIENTIFIC RESEARCH METHODS - İngilizce 3 0 0 3 4
SOC118 INTRODUCTION TO PHILOSOPHY - İngilizce 3 0 0 3 4
TRD102E TURKISH LANGUAGE II - Türkçe 2 0 0 2 2
YDL104 ADVANCED ENGLISH SKILLS II - İngilizce 3 0 0 3 3
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 19 30
2. YIL
3. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA201E PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF REVOLUTIONS I - Türkçe 2 0 0 2 2
BUS221 ACADEMIC SUCCESS AND SOCIAL LIFE SKILLS - İngilizce 2 0 0 2 4
GAS251 FOOD SAFETY AND HYGIENE - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS253 TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS I - İngilizce 0 4 0 2 6
GAS255 MENU PLANNING AND COST CONTROL - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS257 FOOD AND BEVERAGE SERVICE TECHNIQUES - İngilizce 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 15 30
2. YIL
4. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
ATA202E PRINCIPLES OF ATATURK AND HISTORY OF REVOLUTIONS II - Türkçe 2 0 0 2 2
ECF218 INTRODUCTION TO SUSTAINABILITY - İngilizce 2 0 0 2 4
GAS252 CULINARY TRENDS - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS254 TURKISH CUISINE AND APPLICATIONS II - İngilizce 0 4 0 2 6
GAS256 FOOD DESIGN AND SENSORY ANALYSIS - İngilizce 3 0 0 3 6
GAS258 FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT - İngilizce 3 0 0 3 6
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 15 30
3. YIL
5. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GAS351 SUMMER PRACTICE I - İngilizce 0 0 0 0 8
GAS353 WORLD CUISINE AND APPLICATIONS I - İngilizce 0 4 0 2 7
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 11 30
3. YIL
6. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GAS352 SUMMER PRACTICE II - İngilizce 0 0 0 0 8
GAS354 WORLD CUISINE AND APPLICATIONS II - İngilizce 0 4 0 2 7
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 11 30
4. YIL
7. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GAS451 FOOD PHOTOGRAPHY - İngilizce 0 4 0 2 7
GAS453 PASTRY TECHNIQUES - İngilizce 0 4 0 2 8
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
4. YIL
8. YARIYIL
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
- İngilizce 3 0 0 3 5
KOD DERS ADI ÖN KOŞUL ÖĞRETİM DİLİ T U L K AKTS
GAS452 CULINARY INNOVATION AND DIGITAL GASTRONOMY - İngilizce 3 0 0 3 8
GAS454 GRADUATION PROJECT - İngilizce 0 2 0 1 7
T:Teorik, U:Uygulama, L:Laboratuvar, K:Kredi 13 30
Toplam Kredi : 115 , Toplam AKTS : 240