1 |
Kitap okuma |
Profesyonel mutfağa giriş |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
2 |
Kitap okuma |
Mutfak bölümleri, hiyerarşik yapıya göre şeması, çalışanların görev ve tanımları |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
3 |
Kitap okuma |
Mutfak ekipmanları |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
4 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel doğrama teknikleri - kavramlar |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
5 |
Kitap okuma |
Temel doğrama teknikleri - Uygulama |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
6 |
Literatür taraması |
Pişirmede ısı iletim yolları |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
7 |
Literatür taraması |
Temel pişirme teknikleri - kavramlar |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Kitap okuma |
Stok - kavramlar |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
10 |
Kitap okuma |
Lezzet vericiler |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
11 |
Kitap okuma |
Temel beyaz stok hazırlama - Uygulama |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
12 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel kahverengi stok hazırlama - Uygulama |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
13 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Temel bağlayıcılar ve diğer bağlayıcılar - kavramlar |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
14 |
Öğrenci ödev hazırlama |
Soslar ve tamamlayıcı kavramlar (reduction, glaze) |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
15 |
Kitap okuma |
Temel soslar ve türevleri |
Uygulama, Soru-Cevap, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |