TR EN

FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GAS230 FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT 4 3 3 6

HAFTALIK DERS KONULARI VE ÖNGÖRÜLEN HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

Hafta Ön Hazırlık Konular Yöntem
1 Kitap okuma Yiyecek-İçecek endüstrisi Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
2 Kitap okuma Yiyecek-İçecek işletmelerinde yönetim Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
3 Kitap okuma Beslenme Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
4 Öğrenci ödev hazırlama Mönü planlama Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
5 Kitap okuma Satın alma, depolama Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
6 Literatür taraması Yiyecek-İçecek işletmelerinde üretim Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
7 Literatür taraması Yiyecek-İçecek işletmelerinde organizasyon yapısı Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
8 - ARA SINAV -
9 Kitap okuma Ders tekrarı Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
10 Kitap okuma Servis Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
11 Kitap okuma Maliyet hesaplamaları Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
12 Öğrenci ödev hazırlama Sanitasyon ve güvenlik Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
13 Öğrenci ödev hazırlama Yiyecek-İçecek hizmetlerinin pazarlanması Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
14 Öğrenci ödev hazırlama İnsan kaynakları yönetimi Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
15 Kitap okuma Ders tekrarı Ders anlatım, Tartışma, Soru-cevap
16 - FİNAL -
17 - FİNAL -