1 |
- |
Ders İçeriği Hakkında Genel Bilgilendirme, Ders Kaynaklarının Tanıtılması, Fotoğrafın Tarihçesi, Fotoğrafın Algılanma Evreleri |
- |
2 |
- |
Dünyada ve Türkiye’de Tarihsel Gelişimi. İlk Fotoğraf Sanatçıları, Renkli fotoğraf, Dijital Fotoğraf Makineleri Fotoğraf Makinelerinin Başlıca Ögeler |
- |
3 |
- |
Dijital Makinelerde Çekim Modları, Fotoğraf Makinelerinin Çalışma Prensipleri, Iso (asa) ve Gren Kavramları |
- |
4 |
- |
Fotoğrafta Kontrast. Renk ısısı ve Kelvin ölçü birimleri, Alan Derinliği Nedir? |
- |
5 |
- |
Yemek fotoğrafının günümüzde kullanım alanları, önemi ve işlevleri. |
- |
6 |
- |
Ürün fotoğrafçılığında kullanılabilecek fotoğraf donanımı. |
- |
7 |
- |
Yiyecek, içecek üretiminde kullanılan gereçlerin fotoğraflanması ve aydınlatma. |
- |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
- |
Yiyecek ve içeceklerin fotoğraflanmasında kullanılan yardımcı gereçler. |
- |
10 |
- |
Yiyecek ve içecek çekimlerinde dikkat edilecek teknik ve sanatsal konular. |
- |
11 |
- |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
- |
12 |
- |
Ürün fotoğraflanmasında çerçeveleme, alan derinliği ve rengin önemi. |
- |
13 |
- |
Fotoğrafta hareket Vurgusu Nasıl Yapılır? |
- |
14 |
- |
Projelerin değerlendirilmesi |
- |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |