Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

Eğitim planında teorik dersler kadar uygulamalı çalışmalara da önem veren İstanbul Gelişim Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü, uluslararası akademik kuruluşlarca kabul görmüş özgün bir eğitim kurumu olarak yerini almıştır. Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nü başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz, kamuda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, diğer Bakanlıklar, EPDK, TEİAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ, TRT gibi pek çok kamu kurum ve kuruluşlarında elektrik- elektronik mühendisi olarak görev alabilmektedirler.  Ayrıca mezunlarımız;  elektrik, elektronik, haberleşme, biyomedikal ve bilgisayar gibi sektörlerdeki ulusal, uluslararası, özel sektörlerde iş bulma imkanına sahiptirler.

Ömür  boyu öğrenmeyi hedef edinmiş, yenilikçi, girişimci ve etik değerlere sahip mühendisler yetiştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi, her yıl verdiği mezunlarla başarısına başarı katmaktadır.

Çalışma Olanakları

Yatay Geçiş

Endüstri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerine yatay geçiş yapabilirler.

Dikey Geçiş