Kariyer ve Akademik İlerleme Olanakları

Bu bölüm mezunları internet üzerinde faaliyet gösteren tüm iletişim sektörü firmaları ve geleneksel firmaların da internet üzerindeki iletişim faaliyetlerinin yürütüldüğü birimlerde, ticari yada ticari olmayan iletişim içeren pozisyonlarda iş bulma imkanına sahip olacaklardır.

Çalışma Olanakları

Bölümün çalışma alanları: yerel ve ulusal gazeteler, yerel ve ulusal haber kanalları, internet üzerinde faaliyet gösteren haber ajansları, sosyal medya ajansları, kurumsal firmaların iletişim departmanları, prodüksiyon firmaları, halkla ilişkiler ve reklam ajanslarıdır.

Yatay Geçiş

Üniversitemiz ön lisans/lisans programlarına “Yükseköğretim Kurumlarında Ön lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik “ doğrultusunda kontenjan dahilinde yatay geçişle öğrenci kabul edilmektedir.

Dikey Geçiş