İNSAN VE MEKAN İLİŞKİSİ IV DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

ICM364 İNSAN VE MEKAN İLİŞKİSİ IV 6 4 2 5

Altıner, A. T. & Akay, Z. (1994). Herkes için kent mimarlığı. İstanbul : Altıner Ltd.
Brooker, G. & Stone, S. (2012). İç mimarlıkta bağlam + çevre. İstanbul: Literatür Yayınları.
Stoeltie, B. & Stoeltie, R. (2012). Living in provence = vivre en provence . Köln: Taschen.
Yılmaz, B. (Ed). (2012). Projeler yapılar 6: peyzaj tasarımı. İstanbul: YEM Yayınları.
Gao, A. (2010). Public square landscapes. Hong Kong: Design Media Pub. Ltd.
Fang, C. (2011). Waterfront landscapes. Tokyo: DesignMedia Publishing Limited.
Greenoak, F. (1996). Water features for small gardens. London: Conran Octopus.
HKPIP (Ed). (2015). Garden landscape. Tokyo: Artpower International.
Çelebi Ünsel, G. (2008). Yapı-çevre ilişkileri. İstanbul: TMMOB Mimarlar Odası Yayınları.
Uzun, G. (1987). Peyzaj mimarlığında su kullanım tekniği, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Kitabı, Adana.
Swindells, P. (1997). The master book of the water garden. London: Salamander Books Ltd.
Levario, K. (2007). Design for water: rainwater arvesting, stormwater catchment, and alternate water reuse. Canada: Salamander Books Ltd.