Cemeroğlu, B. (2018). Meyve ve sebze işleme teknolojisi. Bizim Grup Basımevi Ajans Tanıtım Org. |
Cemeroğlu, B. (2005). Gıda mühendisliğinde temel işlemler. Gıda teknolojisi dergisi yayınları. |
Saldamlı, İ. (2004). Gıda endüstrisi makineleri. BRC Ofset. |
Paul Singh, R., Helman, D.R., Baysal, T., ve İçier, F. (2015). Gıda Mühendisliğine Giriş. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık. |
Baysal, T., İçier, F., ve Baysal A.H. (2011). Güncel Elektriksel Isıtma Yöntemleri. Sidas Medya |
McClements, D.J. (2015). Food emulsions: principles, practices, and techniques. CRC press s. |
Varzakas, T.ve Tzia, C.(2014). Food engineering handbook: food process engineering. CRC Press s. |