TR EN

GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GKP212 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ 3 3 3 4

KAYNAKLAR

Cemeroğlu, B. (2018). Meyve ve sebze işleme teknolojisi. Bizim Grup Basımevi Ajans Tanıtım Org.
Cemeroğlu, B. (2005). Gıda mühendisliğinde temel işlemler. Gıda teknolojisi dergisi yayınları.
Saldamlı, İ. (2004). Gıda endüstrisi makineleri. BRC Ofset.
Paul Singh, R., Helman, D.R., Baysal, T., ve İçier, F. (2015). Gıda Mühendisliğine Giriş. Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim Danışmanlık.
Baysal, T., İçier, F., ve Baysal A.H. (2011). Güncel Elektriksel Isıtma Yöntemleri. Sidas Medya
McClements, D.J. (2015). Food emulsions: principles, practices, and techniques. CRC press s.
Varzakas, T.ve Tzia, C.(2014). Food engineering handbook: food process engineering. CRC Press s.