Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
BEY242 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ II | 4 | 5 | 4 | 5 |
KAYNAKLAR |
---|
Demirci M. (2008). Gıda Kimyası, 4.baskı. Onur Grafik, İstanbul. |
Rajuva, T. R., & Joy, P. (2014). Food Technology Lab Manual. https://www.researchgate.net/publication/306017974 |
Uylaşer, V., & Başoğlu, F. (2016). Temel Gıda Analizleri. Dora Yayıncılık. |
Kontogiorgos, V. (2021). Introduction to Food Chemistry (pp. 19–53). Springer. |
Miller, D. D., & Yeung, C. K. (2022). Food Chemistry: A laboratory Manual (2nd ed.). Wiley. ISBN: 978-1-119-71460-6. |