| Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
|---|---|---|---|---|---|
| BEY248E | FOOD MICROBIOLOGY AND FOOD SAFETY | 4 | 4 | 3 | 4 |
KAYNAKLAR |
|---|
| Buzrul, S. (Ed.). (2024). Gıda mikrobiyolojisi (1. baskı). Akademisyen Kitabevi. |
| Erkmen, O. (Ed.). (2021). Gıda mikrobiyolojisi (6. baskı). Efil Yayınları. |
| Erol, İ. (2022). Gıda hijyeni ve mikrobiyolojisi. Nobel Tıp Kitabevleri. |
| Ray, B., Bhunia, A., & Heperkan, D. (2016). Temel gıda mikrobiyolojisi. Nobel Akademik. |
| Tayar, M., & Hecer, C. (2015). Gıda mikrobiyolojisi. Dora Basım Yayın. |