Kodu | Dersin Adı | Yarıyıl | Süresi(T+U) | Kredisi | AKTS Kredisi |
---|---|---|---|---|---|
BEY145 | BESLENME İLKELERİ VE UYGULAMALARI I | 1 | 6 | 4 | 6 |
KAYNAKLAR |
---|
Smolin, L., & Grosvenor, M. (2019). Nutrition, science and applications (4th ed.). Wiley. |
Baysal, A. (2018). Diyet el kitabı. Hatipoğlu Yayınevi. |
T.C. Sağlık Bakanlığı. (2019). Türkiye beslenme rehberi TÜBER 2019 (Yayın No: 1031). Sağlık Bakanlığı Yayınları. |
Şanlıer, N., Ulusoy, H. G., & Ceyhun Sezgin, A. (2019). Beslenme ilkeleri laboratuvar uygulamaları. Vize Yayıncılık. |
İnanç, N. (2022). Beslenme ilkeleri I. Hedef Yayıncılık. |