Belitz, H. D., Grosch, W., & Schieberle, P. (2009). Food chemistry (4th revised and extended ed.). Springer. |
Büyük Uslu, N. (2024). Besin kimyası temel laboratuvar uygulamaları. Nobel Tıp Kitabevleri. |
Coultate, T. P. (2016). Food: The chemistry of its components (6th ed.). Royal Society of Chemistry. |
Demirci, M. (2008). Gıda kimyası (4. baskı). Onur Grafik. |
Kontogiorgos, V. (2021). Introduction to food chemistry (pp. 19–53). Springer. |
Miller, D. D., & Yeung, C. K. (2022). Food chemistry: A laboratory manual (2nd ed.). Wiley. |
Rajuva, T. R., & Joy, P. (2014). Food technology lab manual. |
Tayar, M., & Çıbık, R. (2011). Gıda kimyası. Dora Yayıncılık. |
Uylaşer, V., & Başoğlu, F. (2016). Temel gıda analizleri. Dora Yayıncılık. |
Vaclavik, V. A., & Christian, E. W. (2021). Essentials of food science (6th ed.). Springer. |