YAZ STAJI DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GKP201 |
YAZ STAJI |
3 |
0 |
0 |
2 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Gıda kalite kontrolünde kullanılan temel kavramları, yöntemleri ve standartları tanımlayabilir. |
Gıda analiz yöntemlerinin bilimsel temellerini açıklayabilir. |
Gıda ürünlerinde fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri gerçekleştirebilir. |
Analiz sonuçlarını yorumlayarak gıda güvenliği ve kalitesi üzerine çıkarımlar yapabilir. |