Besinleri hazırlama ve pişirme yöntemlerini tanımlar. |
Yiyecek üretim sistemlerini analiz eder ve uygun üretim yöntemlerini seçer. |
Servis temel ilkelerini açıklar ve hizmet kalitesini iyileştirmek için değişiklikler yapar. |
Gıda atık ve artık yönetimi ve atıkların azaltılmasına yönelik stratejiler uygular |
Maliyet kontrolüne dayalı etkin maliyet stratejileri önerir. |
Toplu Beslenme Sistemlerinde iş sağlığı ve güvenliğini açıklar. |
Besin güvenliği ve hijyen ilkelerini ana hatlarıyla belirtir. |
Hijyen kurallarını uygular ve besin güvenliği süreçlerini düzenler. |
Kalite yönetim sistemlerini tanımlar ve kalite yönetim sistemlerini karşılaştırır. |
Besin kaynaklı mikrobiyal hastalıkları açıklar ve korunma yöntemlerini gösterir. |