TR EN

YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ

Kodu Dersin Adı Yarıyıl Süresi(T+U) Kredisi AKTS Kredisi
GSY230 YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ 4 3 3 6

DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.)

Öğrenciler yiyecek-içecek endüstrisi hakkında açıklama yapar.
Öğrenciler yiyecek-içecek işletmelerindeki iş akışlarını tanımlar.
Öğrenciler yiyecek-içecek işletmelerinin yönetim fonksiyonlarını sınıflandırır.
Yiyecek-içecek endüstrisi ile ilgili gelişmeleri değerlendirir.