YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ DERS TANITIM VE UYGULAMA BİLGİLERİ
Kodu |
Dersin Adı |
Yarıyıl |
Süresi(T+U) |
Kredisi |
AKTS Kredisi |
GSY230 |
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMESİ YÖNETİMİ |
4 |
3 |
3 |
6 |
DERSİN ÖĞRENME ÇIKTILARI (Öğrenciler, bu dersi başarı ile tamamladıklarında aşağıda belirtilen bilgi, beceri ve/veya yetkinlikleri gösterirler.) |
Öğrenciler yiyecek-içecek endüstrisi hakkında açıklama yapar. |
Öğrenciler yiyecek-içecek işletmelerindeki iş akışlarını tanımlar. |
Öğrenciler yiyecek-içecek işletmelerinin yönetim fonksiyonlarını sınıflandırır. |
Yiyecek-içecek endüstrisi ile ilgili gelişmeleri değerlendirir. |