| 1 |
- |
Ders planı, işleyişi, öğrenci sorumlulukları aktarılır.
Şarap teknolojisinin anlam ve önemi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
| 2 |
Kitap Okuma |
Şarapçılığın dünü ve bugünü, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 3 |
- |
Üzümlerin Kimyasal Bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
| 4 |
- |
Bağbozumu ve şaraphanede yapılan hazırlıklar, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Grup Çalışması, Uygulama |
| 5 |
Kitap Okuma |
Üzüm şırasının bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 6 |
Kitap Okuma |
Şarabın şırasının bileşimi, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 7 |
Kitap Okuma |
Şarap teknolojisinde önemli mikroorganizmalar, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 8 |
Kitap Okuma |
Beyaz şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 9 |
Kitap Okuma |
Kırmızı şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Kitap Okuma |
Pembe şarap hazırlama teknikleri ve uygulama |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 12 |
Araştırma |
Etil alkol fermantasyonu, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 13 |
Kitap Okuma |
Alkol fermantasyonunda meydana gelen temel ürünler, mutfak uygulaması |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 14 |
Kitap Okuma |
Malalaktik fermantasyon, |
Anlatım, Soru-Cevap, Tartışma, Uygulama |
| 15 |
Araştırma |
Mutfak uygulaması |
Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |