1 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Et bilimine Giriş |
Anlatım, Tartışma |
2 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Ante-Post Mortem Muayene ve Kesim Prosedürü |
Anlatım, Tartışma |
3 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kasın Histolojik Özellikleri-1 |
Anlatım, Tartışma |
4 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kasın Histolojik Özellikleri-2 |
Anlatım, Tartışma |
5 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Etin Fiziksel Özellikleri |
Anlatım, Tartışma |
6 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Etin Kimyasal Özellikleri |
Anlatım, Tartışma |
7 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kasta Post Mortem Değişimleri |
Anlatım, Tartışma |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Kasın Ete Dönüşümü |
Anlatım, Tartışma |
10 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması-1 |
Anlatım, Tartışma |
11 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması-2 |
Anlatım, Tartışma |
12 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Et İşleme Ekipmanları, Temel İşlemler ve Katkı Maddeleri |
Anlatım, Tartışma |
13 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Et Ürünleri Üretiminde Katkı Maddelerinin Kullanımı |
Anlatım, Tartışma |
14 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Sucuk Üretim Teknolojisi |
Anlatım, Tartışma |
15 |
Literatür tarama, bireysel araştırma. |
Salam-Sosis ve Pastırma Üretim Teknolojisi |
Anlatım, Tartışma |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |