| 1 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
Besin Hazırlama ve Pişirme İlkeleri |
Anlatım |
| 2 |
Literatür Tarama |
Besin İşleme Süreçlerinde Besin Ögesi Kayıpları, Ödevlerin Verilmesi |
Anlatım, Tartışma |
| 3 |
Web Tabanlı Araştırma |
Yiyecek Üretim Sistemleri |
Anlatım, Örnek Olay |
| 4 |
Literatür Tarama |
Servis Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
| 5 |
Literatür Tarama |
Gıda Artık ve Atık Yönetimi |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
| 6 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Maliyet Yönetimi |
Anlatım, Örnek Olay |
| 7 |
Bireysel Araştırma |
Toplu Beslenme Sistemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği |
Anlatım, Örnek Olay, Tartışma |
| 8 |
Bireysel Araştırma |
Besin Hijyeni ve Besin Güvenliği |
Anlatım |
| 9 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
Personel ve Mutfak Hijyeni, Ödevlerin Toplanması ve Değerlendirilmesi |
Anlatım, Tartışma |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür Tarama, Web Tabanlı Araştırma |
HACCP Sistemi ve İlkeleri |
Anlatım, Tartışma, Örnek Olay |
| 12 |
Web Tabanlı Araştırma |
ISO 22000 ve FSSC 22000 Standartları |
Anlatım |
| 13 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Toplu Beslenme Yapan Kuruluşlarda Kullanılan Diğer Kalite Yönetim Sistemleri |
Anlatım, Tartışma |
| 14 |
Literatür Tarama, Bireysel Araştırma |
Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemlerinin Uygulanması |
Anlatım, Örnek Olay |
| 15 |
Bireysel Araştırma |
Besin Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar |
Anlatım, Tartışma, Soru-Cevap |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |