1 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Pastanede depolama, kalite kontrol ve yerleşim planı |
Uygulama |
2 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çırpılarak hazırlanan hamurlar |
Uygulama |
3 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Kıyılarak hazırlanan hamurlar-1 |
Uygulama |
4 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Kıyılarak hazırlanan hamurlar-2 |
Uygulama |
5 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Mayalandırılarak hazırlanan hamurlar |
Uygulama |
6 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Özdeştirilerek hazırlanan hamurlar |
Uygulama |
7 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Pişirilerek hazırlanan hamurlar |
Uygulama |
8 |
- |
ARA SINAV |
- |
9 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Yağlı hamurlardan ürünler hazırlama |
Uygulama |
10 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Macaron yapımı |
Uygulama |
11 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Yaş pasta hazırlama |
Uygulama |
12 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Çikolatanın pastacılık ürünlerinde kullanımı |
Uygulama |
13 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Tahıl tatlıları hazırlama |
Uygulama |
14 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Sütlü tatlılar |
Uygulama |
15 |
Araştırma, Reçete İnceleme |
Kadayıf çeşitleri |
Uygulama |
16 |
- |
FİNAL |
- |
17 |
- |
FİNAL |
- |