| 1 |
Literatür Taraması |
Gıda ve Mikroorganizmalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 2 |
Literatür Taraması |
Gıda Mikrobiyolojisi Tarihçe ve Gıda Mikrobiyolojisinde Gelişmeler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 3 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmaların Kaynakları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 4 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Bakteriler-1 |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 5 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunan Bakteriler-2 |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 6 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunabilecek Küfler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 7 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Bulunabilecek Mayalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 8 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda Mikroorganizma Gelişmesini Etkileyen Faktörler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 9 |
Literatür Taraması |
Gıdalarda İndikatör ve Patojen Mikroorganizmalar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 10 |
- |
ARA SINAV |
- |
| 11 |
Literatür Taraması |
Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 12 |
Literatür Taraması |
Gıda Fermantasyonu Fermantasyon Mikroorganizmaları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 13 |
Literatür Taraması |
Probiyotik ve Prebiyotikler |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 14 |
Literatür Taraması |
Gıda Muhafaza Yöntemleri |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 15 |
Literatür Taraması |
Gıda Mikrobiyolojisinde Analiz Metodları |
Anlatım, Soru-Cevap, Uygulama |
| 16 |
- |
FİNAL |
- |
| 17 |
- |
FİNAL |
- |